Tuotteet

Ulkotilat

Tehokas suoja kosteutta ja emissioita vastaan

Meidän kaikki tuotteemme ovat nestemäisiä, ja niiden käyttö ei vaadi kalliiden tarvikkeiden tai varusteiden hankintaa. Tuotteemme ovat liuotinvapaita ja estävät ja ehkäisevät kostusvaurioita – sisällä, ulkona ja julkisivuilla. Lyhyesti sanottuna, ne luovat tehokkaan suojan kosteutta vastaan!

Mikään tuotteemme ei sisällä liuotinaineita, ja ne ovat ympäristöystävällisiä huomioiden sekä ympäristön että käyttäjän.

Jos olette epävarmoja siitä, mikä tuote sopii teidän käyttötarkoitukseen parhaiten, otamme mielellämme vastaan kysymyksiä ja keskustelemme asiasta. Ottakaa vain meihin yhteyttä.

ULKOKÄYTTÖ

Protectosil BHN rakennusmateriaalien kyllästämiseen ulkotiloissa

Protectosil BHN on nestemäinen, väritön liotinvapaa neste, joka koostuu silaaneista. Aine on erityisesti suunniteltu kyllästämään mineraalipohjaisia rakennusmateriaaleja ulkotiloissa, ja antamaan niille kosteutta hylkivän ominaisuuden. Protectosil BHN toimitetaan käyttövalmiina.

ULKOKÄYTTÖ

 Silanex Klotterskydd mineraalipohjaisille rakennusmateriaaleille.

Uuden ajan töherryssuoja, täysin ilman liuotinaineita. Silanex Klotterskydd antaa pysyvän suojan mineraalipohjaisille rakennusmateriaaleille. Ei ole tarvetta tehdä jälleensuojausta töhrintäsaneerauksen jälkeen. Silanex Klotterskydd aine on yhdistelmä silaaneja, jotka tehokkaasti estävät liuotinaineiset suihkeet ja tussivärit tunkeutumasta käsiteltyyn materiaaliin.

Silanex suunnittelee ja kehittää meidän tuotteita, pakkauksia ja jakelua, tavoitteena edistää pitkäaikaista laatu- turvallisuus- ja ympäristötyötä. Silanex on mukana edistämässä kestävää kehitystä.

 

...Tarjouspyyntö...

Ota yhteyttä sähköpstitse tai puhelimitse

+358 50 5923423

jens.nabb@floorblock.fi