Tuotteet

plug-free-img.png

Meidän tuotteet

Tehokas suoja kosteutta ja emissioita vastaan

Meidän kaikki tuotteemme ovat nestemäisiä, ja niiden käyttö ei vaadi kalliiden tarvikkeiden tai varusteiden hankintaa. Tuotteemme ovat liuotinvapaita ja estävät ja ehkäisevät kostusvaurioita – sisällä, ulkona ja julkisivuilla. Lyhyesti sanottuna, ne luovat tehokkaan suojan kosteutta vastaan!

Mikään tuotteemme ei sisällä liuotinaineita, ja ne ovat ympäristöystävällisiä huomioiden sekä ympäristön että käyttäjän.

Jos olette epävarmoja siitä, mikä tuote sopii teidän käyttötarkoitukseen parhaiten, otamme mielellämme vastaan kysymyksiä ja keskustelemme asiasta. Ottakaa vain meihin yhteyttä.

FLOROSIL TS

Florosil TS on liuotinaineeton 2-komponenttinen diffuusiosulku betoni-lattioille.

Se sulkee pinnan huokoset ja estää siten kosteuden ja alkalien kulkeutumisen ja imeytymisen pintamateriaaleihin. Se estää myös kemiallisten epäpuhtauksien nousun betonista sisäilmaan.

Florosilia käytetään vesivahinkojen ennalta ehkäisemiseen ja diffussiosulkuna vaurioituneiden betonilattioiden pintamateriaalien alla.

Florosil® TS ei ole epoxi eikä sisällä bisfenoli-A:ta

FLOROSIL

Florosil on hyvin juokseva, liuotinaineeton neste, jonka valmistuksessa on otettu huomioon erityiset aineen tunkeutumissyvyyttä koskevat laatu- ja tarkastusvaatimukset määrättyjen tarkastussuunnitelmien mukaisesti.

Käyttö

Florosil on tarkoitettu sisätiloissa olevien betoni- ja tasoitusmassapintojen kyllästyttämiseen. Käytön tarkoituksena on estää veden ja alkalien kulkeutuminen ja imeytyminen pintaan ja varmistaa, että päästöt pysyvät alhaisina. Florosilia käytetään vesivahinkojen ennalta ehkäisemiseen.

FLOROSIL HF

FLOROSIL HF
Florosil® HF on betonin vahvistaja ja sitoo pölyä betonilattioissa. Suositellaan erityisesti pinnoille joihin kohdistuu kovaa kulutusta.

Ominaisuudet

  • Vahvistaa betonia ja sitoo pölyä
  • Helppo käyttää

STAY CLEAN LATTIA

Uuden tekniikan suoja likaa vastaan. Pitkäkestoinen suoja, joka on tarkoitettu mineraalipohjaisia rakennusmateriaaleja varten. Täysin ilman liuotinaineita. 

Stay Clean Lattia on kombinaatio vesiliukoisia laatusilaaneita jotka tehokaasti estävät likaantumista. Lattiapinnat (betoni, terasso, marmori) jotka ovat sisä- tai ulkotilassa käsitelty Stay Clean Lattia tuotteella, ja likaantuvat esim. kahvista, virvoitusjuomista, ketsupista, viinistä tai purkasta, voidaan puhdistaa helposti tahroja jättämättä.

Stay Clean Lattia tuotteella on matalat VOC-arvot. Käyttöturvallisuustiedote sekä tiedote rakennusmateriaalin ympäristövaikutuksista toimitetaan erikseen.

TARJOUSPYYNTÖ

...

Vieraile varastossamme

Paikka

Kiilletie 1, Kivihaka, Vaasa

S-posti :

info@floorblock.fi

Soita:

+358 50 592 3423